Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@05:12:40 GMT

اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه‌ها به زودی

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۵۱۳۷

اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه‌ها به زودی

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز،‌ خیرالله خادمی در نشست خبری با یادآوری این‌که سال گذشته در بخش‌های ریلی،‌جاده‌ای و آزادراهی فعالیت‌های خوبی صورت گرفت،‌ اظهار کرد: در بخش ریلی 142 کیلومتر ریل جدید ساخته شده و امیدواریم طی هفته‌های آینده بخش اول راه‌آهن زاهدان-چابهار (زاهدان-خاش) به طول 154 کیلومتر را به بهره‌برداری برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مدت یاد شده 129 کیلومتر آزادراه ساخته شده است. در بخش بزرگراهی حدود 500 کیلومتر در کشور ساخته شده است.

وی با اشاره به این‌که 220 هزار میلیارد تومان قرارداد جاری در بخش توسعه ریل، راه اصلی و آزادراه‌ها با پیمانکاران داریم، گفت: برای یکسال آینده می‌توان با اقدامات بودجه‌ای نه‌چندان با مبالغ بالا را به بهره‌بردای برسانیم. 5 پروژه 561 کیلومتر مسیر ریلی در دست ساخت داریم  پیشرفت فیزیکی آنها بالای 75 درصد است.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل راه‌آهن‌های میانه-تبریز، زاهدان-خاش، همدان-سنندج، رشت-کاسپین و میانه- اردبیل است که حدود 4400 میلیارد تومان برای بهره‌برداری این مسیرهای ریلی مورد نیاز است.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه یادآور شد: 5 پروژه آزادراهی شیراز-اصفهان، منجیل-رودبار، منطقه 2 آزادراه تهران-شمال (پیشرفت فیزیکی 80 درصد)، مراغه-هشتگرد (پیشرفت 79 درصد) و تبریز-صوفیان (73  درصد پیشرفت فیزیکی) در برنامه یکسال آینده است که برای تکمیل این آزادراه‌ها 5900 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

خادمی گفت: همچنین در برنامه داریم طی یکسال آینده 730 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را به بهره‌برداری برسانیم که برای این کار حدود 10 هزار میلیارد  تومان اعتبار نیاز است. در زمان حاضر 14 هزار کیلومتر شبکه ریلی داریم و 3300 کیلومتر قرارداد ریل جدید امضا شده است.

وی با اشاره به این‌که 6300 کیلومتر راه‌آهن را در دست مطالعه داریم، گفت: هم‌اکنون  2762 کیلومتر آزادراه در کشور داریم و  1038 کیلومتر آزادراه به صورت اشتراکی با سرمایه‌گذاران در حال پیگیری است. 1882 کیلومتر آزادراه هم در حال مطالعه داریم که به مرور به مناقصه می‌رود.

وی با تاکید بر این‌که در برنامه داریم که بزرگراه‌های کشور را به 35 هزار کیلومتر افزایش دهیم به افزایش نرخ عوارض آزادراه‌ها اشاره کرد و گفت: همه آزادراه های کشور مشارکتی هستند و اگر بخش خصوصی نیاید نمی‌توانیم آزادراه بسازیم. هم‌اکنون 36 طرح آزادراهی در کشور داریم که در خیلی از آنها کاری انجام نداده‌ایم.

ایران ارزان‌ترین نرخ عوارض آزادراهی را دارد

وی بیان کرد: متوسط افزایش عوارض آزادراه‌ها 28 درصد در نظر گرفته بودیم که به برخی نرخ‌ها اعتراض شد. در آینده نزدیک بررسی‌های به پایان می‌رسد و نرخ‌های جدید عوارض آزادراه‌ها اعلام می‌شود. ضرر عدم افزایش نرخ عوارض متوجه توسعه زیرساخت‌های آزادراه‌ها می شود.

وی  با یادآوری این‌که بانک‌ها چندین سال است که حاضر به سرمایه‌گذاری در ساخت آزادراه نیستند، افزود: کمترین نرخ عوارض آزادراهی دنیا مربوط به ایران است. در زمان حاضر عوارض تردد آزادراه‌ها در ترکیه 10 برابر ایران است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1152061 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز عوارض آزادراه ها کیلومتر آزادراه نرخ عوارض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران

الهه بیگی در گفت وگو با ایسنا افزود: مستندات و وضعیت‌ زیست‌محیطی  ۲۶۳ مورد کارواش در استان تهران در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده است. بر اساس آخرین اطلاعات، ۱۶۲ مورد کارواش در پایتخت شناسایی و اطلاعات آن‌ها در این سامانه ثبت شده این در حالیست که امکان جابجایی و تعطیلی واحدهای فاقد مجوز خیلی زیاد است.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: پیش از این واحدهای خدماتی، مشمول واحدهای آلاینده نمی‌شدند ولی بر اساس شیوه‌نامه جدید و تصویب‌نامه هیات وزیران در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۱ همه واحدهای خدماتی در صورت آلایندگی مشمول پرداخت عوارض آلایندگی تحت عنوان عوارض سبز می‌شوند. کارواش‌ها جزو مراکز خدماتی محسوب می‌شوند و در اولویت کاری محیط زیست تهران قرار دارند.

بیگی اضافه کرد: ادارات محیط زیست شهرستان‌های استان تهران کارواش‌ها را شناسایی و مدارک آن را چک می‌کنند و اگر در بازدید از آن‌ها متوجه آلایندگی شوند، به صاحبشان اخطار می‌دهند. مهلت اخطاریه بیش از دو هفته است. اگر اینگونه کارواش‌ها پس از صدور اخطاریه اول اقدامی برای رفع آلایندگی انجام ندهند، اخطاریه دوم با مهلت مناسب صادر می‌شود. اگر واحد آلاینده اقدامی نکند، مستندات آن در سامانه محیط زیست در قسمت آلاینده‌ها ثبت و مشمول پرداخت عوارض می‌شود.

وی در ادامه گفت: این عوارض به‌صورت فصلی است و واحدهایی که آلاینده تشخیص می‌شوند، هر سه ماه اطلاعات آن‌ها در سامانه جامع بارگذاری می‌شود و مشمول پرداخت عوارض می‌شوند.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران افزود: اطلاعات ۲۶۳ مورد کارواش در سامانه جامع محیط زیست ثبت شده‌اند ولی تعداد کارواش‌های مشمول لیست صنایع آلاینده هستند ۳۷۹ مورد در سال ۱۴۰۲بود چراکه امکان دارد یک کارواش چند بار اسمش در این لیست آورده باشد و تا زمانی که رفع آلوگی نکنند در لیست قرار دارد.  

 وی با بیان اینکه عمده مشکل زیست‌محیطی  کارواش‌ها مربوط به «پساب» آن‌هاست، اظهار کرد: اگر پساب آن‌ها بدون تصفیه وارد منابع پذیرنده مانند اراضی کشاورزی، چاه‌ها و آب‌های سطحی شود، از نظر ما آلاینده هستند چراکه مواد شوینده استفاده شده در کارواش به‌طور مستقیم وارد محیط زیست می‌شود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست استان تهران اضافه کرد: اگر کارواش‌ها بسته به حجم پساب تولیدی، آن استانداردسازی نکنند و به‌صورت خام وارد منابع پذیرنده شود، آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی را در پی خواهد داشت و در صورت ورود به اراضی کشاورزی تبعات دیگری نیز دارد بنابراین اولویت اصلی ما برای کارواش‌ها استانداردسازی پساب‌ آن‌هاست چون این پساب‌ها حاوی آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی است.

بیگی در پایان اظهارکرد: بر اساس بازدیدهای انجام شده در حال حاضر میزان آلایندگی کارواش‌ها روند کاهشی داشته است و اغلب آن‌ها به استانداردهای محیط زیستی واقف هستند چراکه در اخطاریه‌های صادر شده اقدامات لازم برای رفع آلودگی ذکر می‌شود  و در نتیجه اغلب کارواش‌ها سیستم استانداردسازی پساب دارند.

دیگر خبرها

  • دو طبقه‌شدن آزادراه کرج ـ قزوین ‌۶۰ هزار میلیارد ‌می‌خواهد
  • جواد عزتی با فصل ۳ و ۴ زخم کاری به زودی می‌آید
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • عوارض خطرناک گاز خنده قلیان اکسیژن
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • خواص درمانی آب سیب زمینی